13 juli 2021

Wie is Brecht?

Dag allen, allereerst wil ik jullie welkom heten op de website van Watch ’n Go. Ikzelf ben Brecht Thaens, geboren in 1994 en woonachtig in Hasselt, de stad van de smaak. Een passie voor horloges is er altijd al geweest. Er zijn zeker 20 horloges die ik versleten heb in mijn prille leven. Dit omdat een kwaliteitsvol uurwerk enorm veel geld kost, maar ik geen kapitaal wou spenderen aan iets wat gewoon maar rond mijn pols hing. 

Wat ik vroeger al belangrijk vond is dat mijn outfit moest kloppen. Hoe meer horloges in mijn bezit, des te meer keuzes ik had om de juiste combinatie te maken. Ergens is dat jammer, want hierdoor liep ik vaak rond met een horloge met een platte batterij, vol krassen zat of het bandje helemaal verduurd was. Dit omdat niemand mij vertelde waar ik voor een redelijke prijs een kwalitatief uurwerk kon vinden waar ik meerdere combinaties mee kon maken.

Op die manier wil ik jullie helpen om het juiste uurwerk te kopen voor de juiste gelegenheid of outfit zonder 800 euro te moeten betalen. 

Mijn collega/vriend/partner in crime Glen is dan weer helemaal anders. Hij kijkt meer naar de functionaliteit en het verhaal achter het horloge. Daarom zal jij bij Watch ’n Go jezelf thuis voelen. Welke smaak je ook hebt, wij kunnen je zeker helpen. 

Veel plezier op onze site en stel zeker je vragen zodat wij kunnen helpen in jouw zoektocht. 

Watch n Go - oprichter Brecht
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp