Watch 'n Go

Uniek concept

Een horloge is niet zomaar iets wat je snel even koopt. Het maakt deel uit van jouw look en ligt daarnaast ook nog eens in het verlengde van jouw outfit. Om er dus voor te zorgen dat het volledige plaatje klopt, willen wij jou helpen zodat jij het perfecte uurwerk vindt. Volledig aangepast aan de gelegenheid en jouw levensstijl.

Door ons unieke concept kies jij je favoriete horloge op basis van relevante eigenschappen. Zo draag jij binnenkort mogelijks een fraai uurwerk rond de pols dat als gegoten zit. Hou jij van een klassieke, stijlvolle look? Of eerder van een casual look? Of wil jij liever net dat tikkeltje extra voor een feestelijke gelegenheid die er binnenkort zit aan te komen? Geen zorgen. Wij, bij Watch ‘n Go, hebben de horloges nauwgezet geselecteerd.

Watch n Go - uniek concept - Glen in mustang
Watch n Go - uniek concept

Advies

Een horloge kopen? Dat doe je niet enkel op basis van de prijs. Kleur, kenmerken, grootte, … het zijn maar enkele eigenschappen die cruciaal om een juiste keuze te maken. Weet je niet goed wat te kiezen? Glen en Brecht geven hierbij alvast hun advies.

Zorgvuldig uitgekozen

Om de keuze van jouw spiksplinternieuwe horloge te vergemakkelijken, hebben wij enkel kwalitatieve topmerken in ons aanbod. Duurzaamheid troef. Deze zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van eigen ervaringen, specificaties, kenmerken, … Timex, Tissot, Seiko, Citizen, … Het zijn maar enkele degelijke merken waaruit je kan kiezen. Nieuwsgierig naar al onze merken? Je ontdekt ze hier.

Watch n Go - Diether
Watch n Go - zorgvuldige gekozen horloges

Maak je outfit compleet.

Voor elke gelegenheid