Over ons

Glen en Brecht

Minstens even spectaculair als het verhaal achter de merken, is het verhaal van de twee hechte vrienden die Watch ‘n Go in het leven hebben geroepen: Glen en Brecht. Of was het nu Brecht en Glen? In ieder geval, deze twee jonge ondernemers delen al jaren dezelfde passie namelijk: horloges. Op een bepaald moment, kwamen ze elkaar tegen. Allebei met een horloge rond de pols dat hun op dat moment verenigde. De klik was er onmiddellijk en de toon was meteen gezet.

Brecht had al een gezonde interesse voor horloges, net zoals zijn compaan Glen die in zijn jongere jaren als eerste een horloge van Marathon in huis haalde. Hij was er helemaal van in de ban. Niet alleen van de kenmerken en het uiterlijk, maar vooral van het verhaal erachter. De horloge microbe groeide, het liet hen niet los. Door hun gemeenschappelijke interesse geraakte dit duo al snel aan de praat. Hun vriendschap werd een feit.

Brecht zijn gedetailleerd oog voor mooie horloges, zijn passie om uurwerken en outfits met elkaar te koppelen, gecombineerd met de kennis en expertise van Glen waren een match made in heaven. Een versmelting die ervoor zorgde dat Watch ‘n Go geboren werd.

Watch ‘n Go: een webshop gerund door zaakvoerders Glen en Brecht, waarbij hulp en advies centraal staan bij de aankoop van jouw toekomstig horloge. Daarom dus Watch ‘n Go: More than just a watch. Niet enkel en alleen horloges an sich, maar horloges die een echt en authentiek verhaal neerzetten. Klaar om je te laten verrassen door de verhalen achter onze merken?

Watch n Go - Glen en Brecht

Glen

Mij tegenkomen zonder een horloge rond de pols? Die kans is minimaal. Als fervent horloge fanaat ga ik bijna nooit de deur uit zonder. De wereld van horloges? Die kennen voor mij geen geheimen meer. Het technische aspect in combinatie met het design maken het volledig af.

Brecht

Ook mij tegen het lijf lopen zonder horloge? Dat is een no-go. Als gepassioneerd horloge fan vind ik het zalig om horloges uit te kiezen die volledig passen bij een bepaalde kledingstijl. Perfect voor de gelegenheid die er binnenkort zit aan te komen. Een mooie en gepaste samensmelting van outfit en accessoire? Check!

Maak je outfit compleet.

Voor elke gelegenheid